خانه / آموزش عمومی / آموزش آیتم های کنترل پنل ویندوز XP

آموزش آیتم های کنترل پنل ویندوز XP

در این قسمت قصد داریم برخی آیتم های کنترل پنل ویندوز XP را بررسی نماییم :

User Accounts

Printers and faxes

اطلاعات پایه سیستم

Sound and audio devices

Regional and language options

Add or remove programs

Display

آموزش کامل آیتم ها در ادامه مطلبــــ…

User Accounts

برای تعیین و تعریف حقوق دسترسی به سیستم ، از طریق منوی Start ، گزینه ی Control panel و سپس User Accounts را انتخاب كنید . ممكن است زمانی پیش بیاید كه لازم باشد چندین كاربر از یك كامپیوتر استفاده كنند . شما می توانید حقوق دسترسی متفاوتی همراه با رمز عبور برای سیستم تعریف كنید تا اطلاعات و نرم افزارها در امان بمانند. در حالت پیش فرض ویندوز دارای یك حق دسترسی با نام Administrator می باشد . پس شما به عنوان سرپرست یا Admin كامپیوتر می توانید حق دسترسی افراد به سیستم را تعریف كنید .

– گزینه ی Change an account جهت تغییر نام كاربرهای موجود می باشد پس از كلیك بر روی این گزینه ، نام كاربرها نمایش داده شده و امكان تغییر نیز در اختیار شما قرار داده می شود .

– گزینه ی Create a new account جهت تعریف امكان دسترسی جدید است . مثلا شما می خواهید یك كاربر جدید با نام Ostadonline تعریف كنید . بر روی این گزینه كلیك كرده نام مربوطه را وارد نمایید . سپس بر روی دكمه ی Next كلیك كنید . از شما سوال می كند حق دسترسی جدید نقش سرپرست (admin) و یا حالت محدود یا زیر گروه را داشته باشد . آنرا انتخاب كنید و در نهایت بر روی گزینه ی Create Account كلیك نمایید . هنگامیكه بر روی نام هر یك از كاربران كلیك كنید كادر محاوره ای باز می شود كه شامل تنظیمات اصلی كاربران اعم از نام ، رمز عبور ، عكس و … می باشد . در ذیل به شرح قسمتهای مختلف می پردازیم :

۱- Change my name : نام كاربری مورد نظر شما می تواند هر نامی باشد . در این قسمت شما می توانید این نام را تغییر و یا اصلاح كنید .

۲- Change my password : این قسمت مربوط به كلمه ی عبور هنگام وارد شدن به سیستم می باشد . هر كدام از كاربران می توانند رمز عبور خاص خود را داشته باشند .

۳- Remove my password : جهت حذف رمز عبور این قسمت استفاده می شود .

۴- Change my picture : تصویری است كه در سمت چپ نام كاربری و همچنین در صفحه ی ورود به سیستم در بالای منوی Start ظاهر می شود . ویندوز تصاویری پیش فرض ارائه می دهد اما شما می توانید با استفاده از گزینه ی Brows for more picture تصویر دلخواه خود را درج كنید .

۵- Change my account type : نوع حالت دسترسی Admin ( سرگروه ) یا Limited ( مهمان ) توسط این قسمت تعیین می شود .

Internet Option و Network connection:

با استفاده از محیط ویندوز XP می توانید به شبكه ی جهانی اینترنت اتصال پیدا كنید و یا یك Connection برای سیستم خود تعریف نمایید . ( جهت كسب اطلاعات كامل راجع به این قسمت به دوره ی آموزش اینترنت سایت تخصصی کامپیوتر مراجعه فرمائید.)

Printers and faxes

برای دادن فرمان چاپ به سیستم ، بایستی پس از آنكه سیستم شما توانایی شناسایی Printer یا Fax را داشت آیكن مربوط به آن در این پنجره نمایش داده شود . برای فعال كردن این قسمت از پنجره ی Control panel بر روی گزینه ی Printers and faxes كلیك كنید . برای اضافه كردن Printers and faxes به منوی Start بر روی دكمه ی Start راست كلیك نموده از منوی باز شده گزینه ی Properties را انتخاب كنید . بر روی دكمه ی Customize رفته سپس به سربرگ Advanced بروید . در نهایت گزینه ی Printers and faxes را انتخاب و بر روی دكمه ی Ok كلیك كنید .

Font:

هنگامیكه مایل هستید متنی را به چاپ برسانید گاهی لازم می شود از چندین نوع مختلف فونت استفاده كنید . ویندوز مجموعه ی كوچك اما كاملی از فونتها را در فولدری به نام Fonts در Control panel دارا می باشد . پس از فعال كردن این گزینه سه نوع آیكن مشاهده می كنید . فونتهای True type دارای آیكن TT ، فونتهای Open type دارای آیكن O و فونتهای قدیمی هم دارای آیكون A می باشند . اگر بر روی هر كدام از این فونتها دابل كلیك كنید حالتهای مختلف از ریز تا درشت را از همان فونت به شما نشان می دهد .

نكته :ویندوز قادر به نمایش ۱۰۰۰ فونت می باشد اما برای بهبود سرعت سیستم بیش از ۲۰۰ فونت نصب نكنید . در صورتیكه نیاز به نصب فونت جدیدی پیش آمد از سربرگ File در پنجره ی Font ، بر روی گزینه ی Install new font كلیك كرده كه كادر محاوره ای Add Fonts به نمایش در می آید .

در قسمت های Folders و Drivers ، درایو فولدری را كه فایل فونتهای جدید در آن قرار دارد را انتخاب و اگر از روی شبكه فونت نصب می كنید بر روی دكمه ی Network كلیك كنید . سپس از قسمت List of fonts ، فونتهایی كه می خواهید نصب كنید را انتخاب نمایید و سپس بر روی دكمه ی Ok كلیك كنید .

پیكر بندی ماوس

برای تعیین سرعت حركت اشاره گر ماوس ، شكل ظاهری آن و عملكرد كلیدهای آن با استفاده از پنجره ی Control panel و انتخاب گزینه ی Mouse این كار انجام می پذیرد . پس از انتخاب و اجرای این گزینه كادر محاوره ای با عنوان Mouse Properties فعال می شود كه دارای سربرگهای زیر می باشد :

– سربرگ Buttons :

جهت تعریف عملكرد كلیدهای ماوس از این قسمت استفاده می شود. گزینه ی Switch primary and secondary buttons مربوط به تعیین چپ دست یا راست دست بودن كاربر می باشد . در صورتیكه چپ دست هستید این گزینه را فعال و در غیر اینصورت ، غیر فعال نگاه دارید .
نوار لغزنده ی مربوط به قسمت Double click speed برای تعیین سرعت دابل كلیك جهت باز كردن پنجره و یا اجرای هر دستوری كه نیاز به دابل كلیك داشته باشد می باشد .
گزینه ی Click lock كه در حالت عادی غیر فعال نیز هست باعث قفل شدن كلیدهای ماوس هنگام فشردن می شود . بدین صورت كه زمانیكه شما كلید ماوس را برای مدت كوتاهی فشار دهید ، قفل شده و بدین ترتیب می توانید مورد انتخابی را بدون پایین نگه داشتن كلید ماوس بكشید .

– سربرگ Pointers :

همانطور كه در قبل گفته شد شما می توانید در این قسمت شكل ظاهری نشانگر ماوس را بسته به سلیقه ی شخصی خود تغییر دهید. حالت مورد نظر خود را از كشوی باز شوی مربوطه انتخاب و آنرا در كادر Customize مشاهده كنید . همچنین می توانید تركیبی از این اشكال را ایجاد كرده و اشاره گر ماوس را به آن شكل تطبیق دهید . برای اینكار پس از انتخاب یكی از انواع حالتها در پنجره ی Customize بر روی دكمه ی Brows كلیك كنید . برای بازگشت به اشاره گر پیش فرض ، در كشوی بازشوی قسمت Scheme بر روی گزینه ی Windows default كلیك نمایید .

– سربرگ Pointer options :

این قسمت مربوط به زمانی است كه شما جهت پیگیری شكل ظاهری ماوس دچار اشكال و تردید می گردید ، می توانید با تعیین دنباله ای برای آیكون ماوس ، عمل رد یابی را ساده تر انجام دهید . همچنین با استفاده از نوار لغزنده ی Select a pointer speed می توانید سرعت حركت ماوس را در صفحه كم یا زیاد كنید .

– سربرگ Hardware :

این قسمت مربوط به ابزارهای كنترلی دیگر شبیه جوی استیك ها و … می باشد كه جهت بازیهای كامپیوتری كاربرد دارد .

Sound and audio devices

برای كنترل حجم صدا می توانید از پنجره ی Control panel گزینه ی Sound and audio devices را انتخاب و یا از نوار وظیفه كنترل مذبور را انتخاب نمایید . كادر محاوره ای با نام Sound and audio devices Properties با چهار سربرگ به نمایش در می آید كه برای تنظیمات مربوط به حجم صدا می باشد . جهت تعیین مقدار بلندی صدا بر روی نوار لغزنده كلیك كرده ماوس را به سمت High یا Low حركت دهید تا صدای مورد نظر شما بدست آید .
در صورت فعال كردن گزینه ی Mute صدای سیستم شما قطع خواهد شد و نیز اگر گزینه ی Place volume icon in the taskbar را فعال كنید امكان نمایش كنترل كننده ی صدا در نوار وظیفه را فراهم آورده اید . برای ایجاد تعادل صدا بین بلندگوهای سیستم ، بر روی دكمه ی Advanced كلیك كنید . پس از انجام تغییرات دلخواه پنجره ی فوق را با كلیك بر روی علامت ضربدر بسته و در نهایت بر روی دكمه ی OK كلیك كنید .

Keyboard:

تنظیمات و پیكربندی مربوط به صفحه كلید از طریق فعال نمودن گزینه ی Keyboard از پنجره ی Control panel می باشد . پس از انتخاب و اجرای این گزینه كادر محاوره ای با عنوان Keyboard properties باز می شود . گزینه ی Repeat delay جهت تاخیر بین زمانی است كه یكی از كلیدهای صفحه كلید را فشرده و زمانی كه كلید شروع به تایپ مكرر یك كاراكتر ، زده شود . گزینه ی Repeat rate تعیین سرعت تایپ مكرر توسط كلیدو گزینه ی Cursor blink rate تعیین سرعت چشمك زدن مكان نما می باشد .

Regional and language options

همانطور كه قید شد ، برای تغییر فرمت تاریخ و ساعت از پنجره ی Control panel گزینه ی Regional and language options را فعال كنید . پس از فعال كردن این گزینه كادر محاوره ای با عنوان Regional and language options و سه سربرگ مشاهده می شود :

– سربرگ Regional Options :

با استفاده از این قسمت می توانید عملكرد و فرمت زبانی سیستم خود را سفارشی سازی كنید . برای اینكار از كشوی باز شوی مربوطه زبان كشور خود را انتخاب كنید . بدیهی است زبان ایرانیان فارسی است . پس گزینه ی Farsi را انتخاب نمایید . در قسمت بعد هم می توانید نماد پولی كشور خود را به همراه كاراكتر نشان دهنده ی علامت اعشار و فرمت های نمایش ساعت و تاریخ را تنظیم نمایید . برای مشاهده ی گزینه های فوق ، روی دكمه ی Customize كلیك كنید و در آخر در قسمت Location ، كشور محل سكونت خود را از كشوی بازشو انتخاب نمایید .

– سربرگ Language :

برای چند زبانه كردن سیستم از این قسمت استفاده می شود . اگر بر روی دكمه ی Details كلیك نمایید پنجره ی Text services and input language نمایش داده می شود . لازم به توضیح است كه قبل از آنكه بتوانید زبان مورد استفاده را تغییر دهید ، بایستی آنرا به زبان های كاربردی در ویندوز XP اضافه كنید . برای اینكار بر روی دكمه ی Add كلیك كرده و زبان دلخواه را انتخاب نمایید .

در قسمت Performances ، اگر بر روی گزینه ی Language bar كلیك كنید می توانید روش سریعی برای انتخاب گزینه های مختلف زبان در اختیار بگیرید . ( در واقع می خواهید امكان سوئیچ بین زبانهای مختلف در اختیار شما قرار گیرد ) ، دكمه ی Key setting برای تعریف میانبرهای صفحه كلیدی مستقیم جهت استفاده از زبان مورد نظر می باشد .

Date and Time

برای تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ سیستم ، از پنجره ی Control panel بر روی گزینه ی Date and time كلیك كنید . پس از آن كادر محاوره ای با عنوان Date and time properties باز می شود كه امكان تغییر و تنظیم زمان و تاریخ سیستم را در اختیار شما قرار می دهد . سربرگ Time zoon مربوط به ناحیه ی زمانی محل سكونت شماست. اگر گزینه ی Automatically adjust clock for daylight saving changes را فعال كنید سیستم شما قادر خواهد بود بصورت اتوماتیك ، تغییرات ساعتی را به منظور حداكثر استفاده از روشنایی روز انجام دهد . اگر می خواهید به ساعت سیستم نگاه كنید ، كافی است به گوشه ی سمت راست و پایین صفحه نمایش نگاه كنید و اگر می خواهید تاریخ را نیز مشاهده كنید ، نشانگر ماوس را روی ساعت سیستم ببرید . در نهایت سربرگ Internet Zone می باشد كه این امكان را به سیستم شما می دهد كه ساعت را با ساعت اینترنت هماهنگ كند . برای تغییر فرمت تاریخ و ساعت ، از پنجره ی Regional and language options در Control panel استفاده كنید .

Add hardware

برای نصب سخت افزار جدید بر روی سیستم خود ، لازم است ابتدا آن قطعه را در جای مخصوص خود تعبیه كنید ، سپس بایستی آنرا برای سیستم عامل معرفی كنید تا بتواند از آن استفاده كند . سپس از قسمت Control panel بر روی گزینه ی Add hardware كلیك كنید . كادر محاوره ای باز می شود كه در مراحل مختلف نوع و مشخصات سخت افزار جدید را از شما سوال می كند و گاها مواردی را نیز به صورت پیشنهاد ارائه می دهد . آنها را انتخاب و تایید كنید . سخت افزار مربوطه در سیستم شما قابل استفاده می گردد .

Add or remove programs :

همانطور كه می دانید نصب نرم افزارهای مختلف در ویندوز توسط Setup نرم افزارهای مربوطه انجام می گیرد . یكی از راه های نصب نرم افزار از طریق CD می باشد . بدین صورت كه شما CD آن نرم افزار را در CD درایور قرار می دهید و پس از دابل كلیك برروی گزینه ی Setup ، عمل نصب انجام می گیرد . حال ممكن است زمانی پیش بیاید كه دیگر احتیاجی به آن نرم افزار نداشته باشید و یا عمل نصب با موفقیت انجام نشده باشد و لازم شود كه شما آن نرم افزار خاص را حذف و مجددا نصب كنید . همانطور كه می دانید عمل حذف یك فایل یا دایركتوری در محیط ویندوز توسط فشردن كلید Del و یا انتخاب آن فایل یا فولدر و راست كلیك ماوس و سپس انتخاب گزینه ی Delete می باشد . اما برای حذف نرم افزار هرگز از این روش استفاده نكنید . زیرا هنگامیكه یك نرم افزار نصب می شود تعدادی فایل از آن ، در شاخه ویندوز XP شما قرار می گیرد . اگر نرم افزار را به روش حذف معمولی پاك كنید این فایلها پاك نمی شوند و همچنان در ویندوز شما باقی می مانند . برای حذف تمام فایلها و زیر شاخه های نرم افزار از پنجره ی Control panel بر روی گزینه ی Add remove programs كلیك كنید ، سپس نام نرم افزار را از لیست موجود انتخاب و بر روی دكمه ی Change/remove كلیك نمایید . بدیهی است تمامی فایلها و زیر شاخه های موجود از ویندوز شما حذف می گردد .

چگونگی دسترسی به اطلاعات پایه سیستم

یكی دیگر از ابزارهای موجود در Control panel دسترسی به اطلاعات پایه ی سیستم شما می باشد . ممكن است بخواهید اطلاعاتی مانند نوع سیستم عامل ، ورژن سیستم عامل و … داشته باشید . برای اینكار از قسمت Control panel بر روی گزینه ی System كلیك كنید . كادر محاوره ای System properties به نمایش در می آید كه در ذیل به شرح سربرگهای مختلف آن می پردازیم :

– سربرگ General :

این قسمت برای دسترسی به اطلاعاتی مانند نوع سیستم عامل ، ورژن آن ، شخص نصب كننده ی سیستم عامل ، نوع پردازشگر و مقدار حافظه ی Ram در اختیار شما قرار می دهد .

– سربرگ Computer name :

در صورتیكه در محلی كار می كنید كه سیستم های متعدد توسط همكاران شما بكار گرفته شده اند و بنا به نیاز كاری ، احتیاج بر آن است كه یكسری اطلاعات بین چندین كاربر به اشتراك گذاشته شود ، بایستی كامپیوترها از طریق شبكه به یكدیگر متصل شوند و برای شناسایی هر كامپیوتر یك نام در نظر گرفته شود . این نام یا شناسه در این قسمت معرفی می شود .

– سربرگ Hardware :

این قسمت مربوط به تنظیم و مدیریت سخت افزارهای موجود در سیستم شماست . برای نصب یك سخت افزار در ویندوز XP ، نیازی به اعمال دستوری خاص نمی باشد زیرا ویندوز خود این سخت افزارها را بصورت Plug and play شناسایی می كند .

– سربرگ Advanced :

برای تنظیمات مربوط به كارآیی سیستم یعنی چگونگی استفاده از پردازشگر و انجام وظایف مخفی آن ، چگونگی ظاهر شدن كادرها و منوها ، چگونگی تخصیص حافظه و چگونگی راه اندازی و بازیابی سیستم ارتباط دارد .

– سربرگ System Restore :

برای رفع اشكالاتی كه ممكن است در روند كار سیستم شما بوجود آمده باشد ، نیاز است چگونگی ذخیره شدن اطلاعات در سیستم را رد یابی كنید . برای اینكار از این قسمت می توانید استفاده كنید . توصیه می كنم در صورت نیاز ، اینكار را به كارشناس كامپیوتر محول كنید تا شخص خودتان .

– سربرگ Automatic updates :

برای استفاده از این قسمت لازم است سیستم شما به اینترنت متصل باشد . در این حالت و پس از اتصال به اینترنت ، آخرین ویژگیها و تغییرات اعمال شده در ویندوز XP ، به صورت خودكار در سیستم شما بارگذاری می شود .

– سربرگ Remote :

برای دسترسی سیستم های دیگر به سیستم شما این قسمت كاربرد دارد .

مدیریت آنچه در صفحه مانیتور كامپیوتر شما به نمایش در می آید از طریق كادر محاوره ای Display Properties امكان پذیر است .
دستیابی به این پنجره از طریق پانل كنترل و انتخاب گزینه ی Display و هم با كلیك راست بر روی یك نقطه ی خالی از صفحه ی Desktop و انتخاب گزینه ی properties امكانپذیر می باشد .
كادر محاوره ای Display Properties به صورت پیش فرض شامل پنج تب یا سربرگ می باشد كه به توضیح یك یك آنها خواهیم پرداخت .

– سربرگ Themes :

این قسمت مدیریت تم های صفحه نمایش را به عهده دارد . تم ها در برگیرنده ی فونت ، رنگ ، آیكون ، اشاره گر ماوس ، صفحه Desktop و محافظ صفحه نمایش می باشند كه با تغییر آنها به طور همزمان تمامی موارد یاد شده را تغییر خواهید داد .
برای اعمال تغییرات دلخواه ، از كشوی بازشوی مربوط به قسمت Theme ، حالت دلخواه را انتخاب كنید تا در صفحه ی Sample پیش نمایش آن را مشاهده نمایید . در این حالت با كلیك بر روی دكمه ی Apply و سپس Ok ، Theme جاری اعمال خواهد شد .

تغییرات و ذخیره سازی Theme ها :

ممكن است تم انتخاب شده با مشخصات پیش فرض ، مطلوب شما واقع نشده باشد ، لذا می توانید با اعمال تغییراتی بر روی فونت ، اندازه ، رنگ و … و با كلیك بر روی دكمه ی Save as ، تم تغییر یافته را در پوشه ی مورد نظر ذخیره كنید . تم ذخیره شده به كادر كشویی تم اضافه می شود . برای حذف آن می توانید پس از انتخاب آن از دكمه ی Delete استفاده كنید .

– سربرگ Desktop :

Desktop یا پس زمینه می تواند تصویر یا رنگ باشد . پس از باز شدن این Page ، پیش نمایش صفحه ی Desktop كنونی خود را خواهید دید و با انتخاب هر كدام از تصاویر در كادر Background پیش نمایش تغییر خواهد كرد . پس از انتخاب تصویر مورد نظر با كلیك بر روی Apply و سپس Ok تصویر پس زمینه كامپیوترتان تغییر خواهد یافت . اگر بخواهید از رنگ به عنوان پیش نمایش استفاده كنید باید از كادر Background گزینه ی None را انتخاب كرده تا ویندوز بفهمد كه از انتخاب تصویر به عنوان پیش نمایش منصرف شده اید سپس برای انتخاب رنگ بر روی كادر كشویی Color كلیك كنید ، رنگ مورد نظر را انتخاب كرده و سپس Apply و Ok كنید .
ممكن است در انتخاب تصویر برای پیش نمایش Desktop به مشكل عدم همخوانی اندازه ی تصویر با اندازه ی صفحه نمایش برخورد كنید . در این هنگام به كمك كادر Position قادر خواهید بود بهترین انتخاب را برای تصویر مورد نظر رقم بزنید . كادر كشویی Position شامل سه گزینه بوده كه هر یك را بررسی خواهیم كرد :

• Center: تصویر را در مركز صفحه نمایش قرار داده و اجازه می دهد تا رنگ صفحه ی Desktop در تصویر مورد نظر به نمایش در آید . این عمل در مواقعی اتفاق می افتد كه سایز تصویر از صفحه ی نمایش كوچكتر باشد .

• Tile : با تكرار تصویر ، كل صفحه نمایش را پر می كند ، این انتخاب درپاره ای مواقع تصاویر جذابی را ایجاد می كند .

• Stretch : با كشیدن تصویر در كل صفحه نمایش آن را اعمال می كند .

با انتخاب گزینه ی Brows می توانید تصاویر دلخواه را از هر كجای كامپیوترتان به كادر Background كشیده و در پس زمینه استفاده كنید.

• Customize desktop :

در ادامه ی بررسی تب Desktop به دكمه ی Customize desktop بر می خوریم كه به آن و جزئیاتش اشاره می كنیم .
با كلیك بر روی این دكمه پنجره ای دیگر به عنوان Desktop Item باز می شود كه خود شامل دو سربرگ زیر می باشد :

۱٫ General : شامل دو قسمت می باشد كه اولی Desktop icon نام دارد كه در كادر تعریفی آن به عنوانهای My computer ، My network places ، My document و Internet explorer بر می خوریم كه هر كدام از آنها قابلیت انتخاب شدن را دارند و این به معنای نمایش آیكونهای عناوین یاد شده در صفحه ی Desktop می باشد . در ادامه ی پاراگراف Desktop icon ، آیكونهای عناوین كادر تعریفی آن را مشاهده می كنید كه به كمك دكمه ی Change icon قادر به تغییر پیش نمایش این عناوین خواهید بود و پس از تغییر و در صورت تمایل به بازگشت به تصویر اولیه می توانید بر روی دكمه ی Restore Default كلیك كنید .

پارت دوم از صفحه ی general ، Desktop clean up نام دارد و در كادر تعریفی خود عبارت اجرا شدن ویزار Desktop Cleanup در هر ۶۰ روز ، تیك خورده است و این به معنای پاك كردن آیتم هایی در صفحه ی Desktop می باشد كه كمتر از سایرین مورد استفاده قرار می گیرند و با توجه به اینكه هر چه تعداد آیتم ها كمتر باشد سرعت Load شدن ویندوز افزایش می یابد ، لذا ویندوز برنامه هایی را طی تنظیماتی به كاربر معرفی كرده تا روند كاری ویندوز بهبود یابد . حتی كاربر می تواند به صورت دستی و با كلیك بر روی دكمه ی Desktop Cleanup و در امتداد آن عبور از مراحل ویزارد برنامه نسبت به پاك كردن آیتم های Desktop اقدام كند كه پس از انجام این عمل و انتخاب آیكونهای مورد نظر توسط كاربر ، یك پوشه در Desktop با عنوان Un used desktop shortcuts ایجاد شده و آیكونهای انتخاب شده در مرحله ی ویزارد در آن قرار می گیرد .

۲٫ Web : صفحه ی Desktop علاوه بر تصاویر یا رنگ می تواند یك صفحه ی Web باشد كه از طریق اینترنت به روز شود . البته این امر زمانی منطقی است كه از خطوط پر سرعت اینترنت بهره مند هستید ، علاوه بر آن می توانید صفحه وبی را كه در هارد دیسك خود ذخیره كرده اید ، به عنوان پس زمینه استفاده كنید كه در این صورت نمایش آن ارتباطی به اتصال كامپیوتر شما با اینترنت ندارد .
حتی كاربر قادر است صفحات وب دلخواه را به كادر Web Page در تب Web اضافه كند . البته به صورت پیش فرض صفحه ی My Current home page در این كادر به نمایش در می آید كه با تیك زدن آن و تایید تمام مراحل ویزارد ، صفحه ی Home page در Internet Explorer به عنوان پس زمینه ی Desktop انتخاب می شود .
جهت اضافه كردن صفحه ی وب جدید به این كادر بر روی دكمه ی New كلیك كرده تا پنجره ی New desktop item باز شود سپس در كادر Location ، آدرس سایت مورد نظر خود را تایپ كرده یا به كمك دكمه ی Brows از پوشه ی Favorites خود آدرسی را انتخاب كرده ، سپس تمام پنجره های ویزارد را در ادامه ی كار تایید كنید تا شاهد نمایش آدرس جدید در كادر Web Page باشید .
جهت عدم تغییرات در اندازه ی صفحه ی وب انتخابی به عنوان پس زمینه Desktop گزینه ی Lock desktop items را تیك بزنید . پس از باز شدن صفحه ی وب مورد نظر در پس زمینه ی Desktop ، نوار Tools در لبه ی بالایی صفحه ی وب ایجاد می شود كه كاربر را جهت جابجایی صفحه ی وب ، تغییر اندازه و … یاری خواهد رساند ، در ضمن در قسمت چپ این نوار فلش رو به پایینی وجود دارد كه در صورت كلیك كردن بر روی آن كاربر قادر خواهد بود دستوراتی را تنظیم كند تا مثلا صفحه ی وب پس زمینه در مواقع دلخواه به روز شوند یا چه مقدار فضا اشغال كنند و …
صفحه ی وب پس زمینه ی Desktop به صورت پیش فرض برنامه ریزی نشده كه بطور اتوماتیك به روز شود بلكه كاربر می بایست با انتخاب گزینه ی Synchronize در منوی Tools یا تعیین برنامه زمان بندی نسبت به ، به روز شدن صفحه ی وب اقدام كند بنابراین با كلیك بر روی گزینه ی Properties از فلش رو به پایین سمت چپ نوار Tools پنجره ای به نام My current homepage properties باز می شود كه شامل سه تب می باشد .

– Web document : شامل توضیحات عمومی راجع به صفحه ی وب انتخابی می باشد .

– Schedule : شامل برنامه ی زمان بندی جهت به روز كردن صفحه ی وب مورد نظر است .

به این ترتیب كه دو عبارت بالای كادر این صفحه تعیین كننده ی تنظیمات زمانبندی می باشد .
عبارت اول صفحه ی وب را زمانی به روز می كند كه گزینه ی Synchronize را از منوی Tools انتخاب كرده باشید .
عبارت دوم پیروی از عنوان تعیین شده در كادر تنظیمات زمانبندی را پیشنهاد می كند . بر روی دكمه ی Add كلیك كنید تا پنجره ی New Schedule باز شود .
در این پنجره تعداد روزهای متناوب

درباره ی Administrator

همچنین ببینید

دانلود فیلم آموزش بازیابی اطلاعات به زبان ساده

Recovery دانلود فیلم آموزش بازیابی اطلاعات به زبان ساده دانلود فایل حجم فایل : ۲۱ …

3 دیدگاه

  1. سلام

    میخواستم اگه امکانش هست درمورد security centerدر control panel 

    مطلبی اراپه بدن چون قسمتهای مختلف control panel را توضیح داداید وای این قسمت نیست ممنون میشم

    باتشکر از سایت خوب شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *